• Новинка
Dosaele надграден малък бюро мини вентилатор с акумулаторна акумулаторна, преносим ръчен личен вентилатор на USB със скорост силен вятър за дейност на открито, дом, офи?

Dosaele надграден малък бюро мини вентилатор с акумулаторна акумулаторна, преносим ръчен личен вентилатор на USB със скорост

Оценки на купувача:
BGN 1.67

Продукти
Налично за поръчка

【Силен ултра-кейет на въздушния поток】 Този ръчен вентилатор е оборудван с меден мотор без четка, което позволява на 5 pcs вентилаторни остриета да се движат с висока скорост и да произвеждат мощен вятър, охлаждайки се по въздуха много по-ефективно Mini Fan също е тиха работа, дори при висока скорост шумът е по -малък от 50 d B, освобождавате ви от притесненията да бъдете обезпокоени по време на работа, четене или сън. Идеален за вашето бюро, използване на офис спалня. Натиснете два пъти за скоростта на Storke при 4000 R/ min, натиснете три за високата скорост при 5000 R/ min. След три предавки натиснете клавиша, за да изключите. Винаги можете да контролирате скоростта на вятъра и да й се насладите през цялото лято. Кажете сбогом на горещите вълни, изпотяването и промиването. Отнема около 2-3 часа, за да зарежда вентилатора на бюрото и може да работи 7-20 часа непрекъснато (в зависимост от различните нива на скорост). Ръчният вентилатор може да бъде зареден чрез USB кабел от лаптоп, банка за електроенергия, адаптер за променлив ток и зарядно за автомобили и др. Полезно за опаковане за плаж, посещения на тематичен парк, бейзболни игри-всичко, където бихте били в удължено време на топлина. 【Лек преносим преносим 】 Преносимият вентилатор тежи само 180 g, дръжката е неплъзгаща, проектирана с подходяща дължина и ширина, която е много лесна за задържане, можете да го поставите в джоба или чантата, той е подходящ за открито, спорт, пътувайте с размера на дланта си . С подвижната база можете да я използвате като фен на бюрото в офиса си, да се гримирате, да вкъщи или да го носите наоколо, за да разрешите горещите неща на пътя. Задоволете вашите готини нужди през целия ден. Прахът ще се натрупва след продължителна употреба на открито, а почистването на личната предпазителка ще удължи живота си. Спецификация : Размер : 215.9*105*75 ммматериали : ABS, Електронна компонента Скорост на въртене на двигателя : 3300-5800 RPMBattery Капацитет : 2000m Ah Време за работа : 2-7 часа Капацитет . Време за натоварване : Около 3 часа пакета : Ръчен вентилатор *1 USB кабел за зареждане *1 Supporting Base *1 USER Ръководство *1 USB захранване : Съвместим с компютри, лаптопи, преносими зарядни устройства и други устройства с USB изход. Основна поддръжка : С доставената основа се изправя на работния плот по -стабилен.

Повече информация

Продукти в категория

Информация за нови продукти

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.