• Новинка
Професионални топки за фусбол, устойчиви на маса футболни топки преносими заместители на футбол

Професионални топки за фусбол, устойчиви на маса футболни топки преносими заместители на футбол

Оценки на купувача:
BGN 17.98

Продукти
Налично за поръчка

Описание
Този продукт е футболна играчка на плота, която е от материали. Тези мини топки за играчки отговарят на почти всяка машина за футболни игри. Това ще ви донесе много удобство и забавление. Нека животът ви да бъде пълен с удоволствие и забавление. Характеристики
. -Material : ABS
. -Поставящо количество и можете също да ги споделите със семейството и приятелите си. -Вирочно се прилага в дома, магазин за игри, търговски център и други места в нужда. -Внеча, може да се използва за декорация на детска стая, декорация на микро пейзаж, детска играчка и др. -Този футбол са леки и компактни, лесни за съхранение, докато не се използват. -Те са в добър дизайн, с фина изработка ще имате добро усещане за докосване.
достатъчно количество и можете също да ги споделите със семейството и приятелите си . широко приложени в дома, игровия магазин, търговския център и Други места в нужда . също така, могат да се използват за декорация на детска стая, микро пейзажна декорация, детска играчка и др. Тези футболи са леки и компактни, лесни за съхранение, докато не се използват . Те са в добър дизайн, с Фина изработка, ще имате добро усещане за докосване.

Повече информация

Продукти в категория

Информация за нови продукти

Регистрирайте се сега и вземете петте най-добри оферти днес, гарантирани на най-добрата цена.